Scramble Eggs&cheese

de pana_luminita in Aperitive / Garnituri, 18 Dec 2009 | 4493 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • branza 100g
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scramble Eggs&cheese:

ouale le bat si adaug branza pisata , condimentez cu sare si piper dupa gust. Pun amestecul in tigaie in care am topit o bucatita de unt , dupa amestec continuu pana cand ouale sunt gata .

Daca ti-a placut reteta noastra "Scramble Eggs&cheese" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (30)

fluturas 1

22.12.2009, 22:42

Hai ca ma bag si eu...nu va suparati..
fiecare are dreptul sa-si spuna parerea..dar folosind un limbaj care sa nu jigneasca sau sa deranjeze!
si mie imi vine cateodata sa fiu rea
dar ma abtin eroic!

Bucataras 1

22.12.2009, 23:18

pt bucatar100, citeste mai sus explicatia pentru banarea userului mazdarx8. multumim pt intelegere

Gospodina 1

06.01.2010, 17:18

SUPER TARE RETETA! MIA PLACUT! VREAU SO FAC SI EU!
CIND MAI SCRI O RETETA ASA DE BUNA CA ASTA? ABIA STEPT.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

Reteta Simpla si Delicioasa de Mousse de Ciocolata din 2 Ingrediente

pe 16.05 la 23:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Bulz ciobanesc